tisdag 27 november 2012

LARM2013

"LARM - LinTeks arbetsmarknadsdagar, är en arbetsmarknadsmässa som har arrangerats i över tre decennier. LARM är dagarna då både studenter och företag ges en fantastisk möjlighet att vidga sina nätverk och att träffa sina framtida arbetsgivare och arbetstagare."

Snart är det dags för LARM2013 och här kommer därför lite information om detta.

Förberedelserna inför LARM2013 är i full gång, bland annat pågår nu värdrekryteringen. Vecka 48 kommer Larmkommittén att stå i Colosseum i Linköping för att marknadsföra detta. Känner du dig sugen ska du alltså ta en sväng förbi Colosseum under veckan.

Dessutom sker den traditionsenliga införLARM-veckan vecka 6 (veckan innan självaste mässan), vilket är en vecka med ett flertal förberedande aktiviteter inför mässdagarna. Då kommer ett antal lunchföreläsningar att äga rum och även då kan man hitta kommittén i Colosseum för mer information.

Är man sugen på nya profilkläder kan man även passa på att träffa Sting Profil som har med sig ett urval ur sitt sortiment. De står i Colosseum onsdag den 28/11 10.30 - 13.30 och under införLARM. 

Själva mässan äger rum den 12 februari i C-huset och i ett tält på Blå Havet och det kommer vara ungefär 150 utställande företag riktade mot alla utbildningar inom LiTH. Boka in i kalendern och tagga till!

Inga kommentarer: