söndag 17 augusti 2008

Nu börjar NolleP

Nu drar det snart igång, arrangemanget som av många betraktas som årets höjdpunkt: NolleP! Fadderiet och festeriet har som vanligt försökt omgärda det hela av mystik så gott det går, så än finns inte mycket att avslöja eller rapportera. Det vi vet är att årets NolleP går under devisen ”Linköpings snällaste” och kommer antagligen därför att utgöra en fin kontrast till alla bistra TekFak-fadderier som just nu marcherar runt på campus i skräckinjagande(?) solglasögon och mer eller mindre heltäckande skägg.

Därtill är temat satt i hippiestil, så de kommande två veckorna lär gå i kärlekens och fridfullhetens tecken. Vi får hoppas att flower power-vibbarna kan kompensera för det inte alltför glada vädret som vi hittills fått, och i värsta fall kommer fortsätta att få, åtnjuta.

Nu återstår bara att invänta måndagen och Nollans ankomst. Imorgon, vänner, imorgon!

/Gro Dahlbom


Brottning med inslag av twister, vanligt förekommande under nollning.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Testing testing :o

Jäger sa...

Känns som en typisk miss att jag inte ska va med på nollep i år. Första gången liksom. Vad ska det bli av våra nya kogvetare detta år? Tur att man får följa med här i bloggen istället!

Anonym sa...

Jäger, om du skickar en trevlig bild av dig kan vi bära runt på den under aktiviteterna ;)

Jäger sa...

Haha, skulle inte det va lite vackert, nästan så man borde göra det. Försöker bygga upp lite mytbildning kring mig nämligen

Gro sa...

Åh Jäger, det vore fantastiskt! Jag skulle lätt hjälpa till :)

Mikaela sa...

Kul att man kan följa nolle-p nu även fast man sitter på jobbet och sliter. Hoppas det blir roligt för er!