tisdag 2 februari 2010

Faddrarna tackades och packades


På lördagen (23/1) var det dags för ettan att tacka av de tappra själar som anordnade och bidrog till NolleP -09. Initiativrikt nog hade alla deltagare indelats i samma grupper som man tillhörde när det begav sig, varför undertecknad hamnade i Kogidoren hos grupp Ibiza. Här dracks drinkar, lades pussel och tittades på Sportnytt, varefter det bar av mot Solhagagården, där det nya festeriet dukat upp till festmåltid och försett varje deltagares panna med en lapp varpå en mer eller mindre känd persons namn skrivits.


20 frågor senare var det dags för käk: kyckling, pasta, sallad och inte minst ett knippe hembakta bullar. De senare uppskattades kanske mest på grund av sina goda aerodynamiska egenskaper: efter en osedvanligt kort tid av matro utbröt ett mindre utnötningskrig, i vilket brödet spelade den viktiga rollen som granater. Cogito kan rapportera om flera nersmutsade men i övrigt välbehållna kogvet-tvåor. Vid pressläggningsdags var krigets slutliga utgång ännu inte känd.

Då middagen formellt avslutats var det gyckeldags och upp till bevis för Sädens stolte ackompanjatör Daniel Fyhr, som denna gång lyckades förträffligt med riffen till den barnförbjudna versionen av Martins "(Du är så) Yeah Yeah Wow Wow". Till åskådarnas stora glädje bjöds det också på en hel del hud.


Pictionaryt, vari man tävlade i antingen "koggigt" eller "film/tv-serier", och trioballongsmällandet blev kvällens sista ordnade inslag. Efter detta upplöstes sällskapet i huvudsakligen tefatsåkare och musiker. Cogitos utsände kunde vid halvtvåtiden stolt lägga märke till hur flitigt ettan städade matsalen.

Text: Magnus Johansson

Foto: Mattias Lindgren

1 kommentar:

Ugga sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.