tisdag 15 september 2009

Valpub på VilleValla

Med höstmötet i antågande har sektionen lejt två lojala koggisar ur Villevallas personal att hålla puben öppen även denna måndagkväll. Inbjudna är alla kogvetare och inte minst de ettor som är tydliga måltavlor för de poster som snart måste återtillsättas. Bartender Kenny ser ut att trivas och ger Cogitos utsände, tillika kursvärderingsansvarig på sektionen, flera kronor rabatt på en öl som smakar fantastiskt. Att tugga på därtill serverar köksa Karin en sedvanligt smaklig fajita. Så långt en riktigt trevlig kväll, en uppfattning som tycks delas av alla övriga besökare. Men hur skulle det egentligen gå med rekryteringen?

Mobilkamerans bild av kvällen var mindre färgglad än de flesta andras.

- Generellt är det väl styrelseposterna som är svårast att tillsätta, säger ordförande Mattias Kristiansson under en behaglig pratstund höljd under den nattsvarta septemberhimlen. De ettor som vill bli något har redan bestämt sig för att bli fadderister.

Den här ölen uppskattades.

När kvällen är över har ändå omsättningen varit relativt god och intresse anmälts från många aspirerande sektionsarbetare. Jag och Kenny gläds åt tre intressenter till posten som klassrepresentant för ettan, och hoppet inför nästa veckas möte är överlag mycket levande.

Kenny i full färd att tappa upp ett stop glädje.

Text och foto: Magnus Johansson


Inga kommentarer: