tisdag 12 februari 2013

Nominera era vänner till vårmötet!

En ny vecka har dragit igång och idag var det LARM, som jag tidigare skrev om. Ett stort tält var uppsatt på blå havet där det kryllade av företag och nyfikna studenter. Jag tog själv en sväng förbi för att promota Kognitionsvetenskap en aning, men fick ganska snabbt klaustrofobiska känslor då luften där inne var knapp och ljudnivån otroligt hög. Förhoppningsvis var det någon av er andra som lyckades sälja in programmet lite mer.

Vårmötet närmar sig även med stormsteg (vilket måste betyda att våren gör detsamma) och nästa vecka (tisdagen den 19 februari) är det dags för valpub på HG. Kom dit och nominera massvis av folk till de poster som finns att fylla. Har ni inte möjlighet att svänga förbi just denna kväll kan ni även nominera folk eller er själva via mail, valberedningen@kogvet.se. Sista dag för nominering är den 22 februari.

Själva vårmötet äger rum den 8 mars kl 13.15 i T1. Spänningen över vilka som blir valda till bl.a. nya festeriet är stor, speciellt bland ettorna där många verkar taggade. Det ska bli kul att se vilka som blir årets kommande KrogVet!

Utöver detta händer det inte så mycket speciellt. Glöm inte bort att det är fettisdagen idag, spring och köp en semla att unna er mitt i all pluggande! Dessutom är det alla hjärtans dag på torsdag, även om jag personligen ser det som en aning överskattat kan det alltid vara kul att uppvakta sina nära och kära lite extra just denna dag.

Ha en bra vecka och cykla försiktigt i det fina vinterlandskapet!

Inga kommentarer: