tisdag 3 maj 2011

KVIT 2011

KVIT som är den 21-22 maj närmar sig med stormsteg och Cogito har därför tagit tillfället i akt att ta reda på vad som pågår i KVIT-ansvariges huvud.
Hej Rina!
Hur ser en vanlig dag ut för en KVIT-ansvarig? :)
Mycket tid vid datorn (det kan vara därför jag passade som KVITansvarig Winking smile). Man skickar och svarar väldigt mycket på mail, surfar efter tips, info och trender som handlar om kognitionsvetenskap och använder sociala medier som FB t.ex. för att bygga nätverk. Nästan hela fixandet av KVIT kan skötas från en laptop.

Vad har varit det roligaste med förberedelserna inför KVIT?
Att ha fått lära känna så många andra som pluggar/jobbar på kog-vet programmet. Jag kände inte en själ på campus när jag började i höstas.

Hur gick sponsletandet i år?
Helt underbart! Vi har fått spons från Linnécentrum HEAD Forskarskola, Sectra, Fodina, Usify, Antrop, Santa Anna, StuFF och sektionen. Företagens stöd har varit det mest uppmuntrande under hela resan: “Om dessa framgångsrika företag vågar satsa på KVIT så måste vi bara fixa ett lyckat event!”


Hur ser föreläsarnas list of demands ut? :)
Inget krävande alls!! De flesta behöver bara en projektor och en kompatibel koppling till en Mac. Tom Stone, trollkarlen, hade några flera önskningar om rekvisita – men inget överdrivet svårt att ordna.


Vad får man inte missa då KVIT går av stapeln 21-22 maj?
Att anmäla sig till konferensen. Winking smile

profile
KVIT-ansvarig: Rina Blomberg

Besök KVIT 2011

/ Kristin Raukola

Inga kommentarer: